ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Plaze wint mediaprofessional Stefan Strauß voor Startup Advisory Board

Prof. Dr. phil. Stefan Strauß

Met onmiddellijke ingang ondersteunt Prof. Dr. Stefan Strauß de Keulse start-up „Plaze“ in de opstartfase met het idee om de reiservaringen van Airbnb gasten te verfraaien met gratis productplaatsingen. Hij adviseert de toekomstige onderneming met name op het gebied van het eigen digitale product en ondersteunt bekende bedrijven met zijn uitgebreide netwerk.Bildergebnis für stefan strauß köln

Als startup is het voor Plaze belangrijk om ervaren experts vanaf het begin te betrekken, regelmatig uit te dagen, vooruit te denken en het eigen concept aan te passen. Stefan Strauß is als mediaondernemer en agentuigeigenaar een persoonlijkheid die de markt kan beoordelen, waardevolle ervaring kan inbrengen en contacten kan leggen.

De 40-jarige Keulse staat zelf in zakelijk contact met bekende mediabedrijven zoals de DuMont Media Group en andere en geeft als hoogleraar mediawetenschappen zijn kennis door in talrijke cursussen aan de IHK’s Keulen en Düsseldorf. Hij onderscheidt zich door zijn uitgebreide netwerk, dat hij ter beschikking stelt aan zijn studenten of bedrijven die hij ondersteunt: „Ik hou ervan om persoonlijke contacten te leggen als ik synergieën zie“, zegt Stefan Strauß.
Hij was vooral onder de indruk van het Keulse Startup Plaze: „De combinatie van digitaal platform en fysieke productbeleving inspireert mij. En als mediametropool met internationaal actieve bedrijven biedt Keulen de beste voorwaarden voor creatieve mensen en oprichters. Zo niet hier, waar moeten mediastarters dan succesvol zijn?

Aan het begin van de opstartfase treedt Stefan Strauß toe tot de adviesraad van Plaze en ondersteunt de oprichters in hun zoektocht naar investeerders en regelt geschikte zakenpartners, met name op het gebied van merkfabrikanten. In regelmatige evaluaties, ten minste om de drie maanden, worden de gezamenlijke vooruitgang, de status-quo en de volgende stappen besproken. We kijken uit naar de samenwerking. Neem Plaze, Stefan Strauß!