Bied meer dan een belofte. Creëer een ervaring.

Plaze is de nieuwe standaard voor persoonlijke merkervaringen: De beste manier om producten te ervaren is ze aan te raken en uit te proberen.

Product Integration

Profiteer van hoogwaardige contacten voor uw product. Uw doelgroep ervaart uw merk met alle zintuigen. Overtuig uzelf door meer te bieden dan alleen een belofte: creëer een ervaring.

Roamlike Philosoffee
Roamlike Airbnb Gast erlebt Eiscremé

Overtuig met elegantie

Voldoen aan de behoeften van uw klanten en profiteren van natuurlijke productintegratie. Onder de lijn Marketing, Content Marketing en Native Advertising zijn gebaseerd op de veronderstelling dat toegevoegde waarde en subtiele merkbeleving zal resulteren in een bijzonder duurzame en waardevolle branding. Gebruik onze effectieve vorm van reclame om nieuwe klanten te bereiken, om bestaande klanten te binden of om klanten te overtuigen van uw concurrenten van uw aanbiedingen.

Merkveiligheid door intelligente targeting

Uw reclame-effect is belangrijk voor ons. Door slim gebruik te maken van kunstmatige intelligentie maakt Plaze doelgroepspecifieke plaatsingen voor uw producten mogelijk. Zo garanderen wij u een economische communicatiemogelijkheid met een echt reclame-effect voor uw onderneming.

Roamlike Testimonial

Marketing voor jong en oud

Relevante contacten met ervaring en directe verkoop: Door de plaatsingen intelligent te sturen naar uw doelgroep, maken we relevante contacten mogelijk voor zowel multinationals als voor lokale bedrijven.

Meetbaar succes

Wij bieden u de best mogelijke transparantie door duidelijke evaluaties en geldige gegevens. Zo heeft u altijd oog voor uw communicatie- en verkoopsuccessen.

Vraag ons

Wij leggen u graag de details uit. Neem contact met ons op en behoren tot de eerste verhuizers van deze innovatieve mogelijkheid om producten tastbaar te maken.